Despre Mine

Bine ati venit pe website-ul meu!
Sa va povestesc cate ceva despre mine 🙂
Sunt o femeie implinita si fericita. Am un sot minunat, sunt mamica a 3 copii minunati. Familia mea este totul pentru mine, iubesc sa imi petrec timpul alaturi de ei si sunt recunoscatoare pentru fiecare minut impreuna cu ei.
Pasiunea mea pentru fotografie a inceput atunci cand baietelul nostru, Aari, s-a nascut. ♥
Am vrut sa imi amintesc fiecare mic moment, momentele speciale si unice si mi-am dorit mult sa le pastrez pe toate.
Incetul cu incetul mi-am dat seama ca imi doream sa invat fiecare aspect, fiecare detaliu despre fotografie si despre cum sa transform fotografiile mele in fotografii frumoase din punct de vedere fotografic, artistice. 🙂
Aceasta pagina s-a nascut din dragostea ce o simt pentru oameni, pentru copii, pentru frumos in special si din dragostea ce o simt pentru fotografie.
Este minunat ca pot imparti pasiunea mea pentru fotografie fiecaruia dintre voi prin fotografiile mele.

In 2013 am descoperit fotografia fashion & glamour si fotografia beauty – portret si imi place foarte mult. Sunt fascinata de lumina de studio, de felul in care o poti controla si mai ales de multidudinea de tipuri de fotografie ce pot crea cu ajutorul luminii din studio.

La sfarsitul anului 2014, am initiat un proiect, foarte drag mie, dedicat femeii de zi cu zi.  Acest proiect isi propune sa evidentieze frumusetea femeii: mama, antreprenor, sotie, iubita, fiica, bunica. (detalii pe www.ramonailie.ro)

 Telul meu este ca fiecare femeie sa descopere cat este de frumoasa iar asta o va experimenta prin ceea ce va trai in timpul sesiunii de fotografie si prin fotografiile mele.

Frumusețea și fericirea nu exista in afara noastra, ele sunt deja in interiorul nostru; de aceea  îmi place să fotografiez oameni, mai ales femei, pentru a le schimba modul în care se vad pe ele insasi.

Imaginea de Sine este “cine credem ca suntem”, este credinta nostra despre noi. Imaginea de Sine reprezinta parerea noastra despre ce fel de persoana suntem si este construita pe propriile noastre convingeri despre noi insine.

Prin fotografiile mele doresc ca fiecare femeie sa fie sigura de  frumusețea ei și să creadă în ea si in puterea ce exista in ea.

Pur si simplu iubesc ceea ce fac, dar totodata vreau sa stiti ca familia mea este prima mea dragoste, iubesc sa imi petrec cat mai mult timp cu ei si din aceasta cauza am ales sa programez un numar limitat de sesiuni in fiecare luna.
Acest lucru inseamna ca sesiunile de fotografie pot fi rezervate cu mai multe zile, saptamani, luni inainte.
Va rog sa ma contactati din timp.

ramonailie

Cu prietenie,

Ramona Ilie

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CLOSE
CLOSE